Naumovski: Në interes të LSDM-së është që kryeministri të jetë nga jashtë qeverisë aktuale

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Nëntor, 2021 22:37

Naumovski: Në interes të LSDM-së është që kryeministri të jetë nga jashtë qeverisë aktuale

Ish-ambasadori dhe zv. kryeministri Vasko Naumovski konsideron se është në interes të LSDM-së që të tentojë të sjellë një histori të re, një person i cili nuk do të jetë pjesë e të gjitha atyre proceseve që ishin karakteristike për pushtetin.

“Na duhet një person që nuk do të lidhet me afera korruptive. Është e mundur të jesh dikush që është anëtar i qeverisë, por është më mirë të jesh një person i mandatuar që nuk është pjesë e qeverisë aktuale. Një person që do të mund t’i bashkojë të gjitha ato krahë ekzistues në LSDM. Do të duhet të merret me ndarjet e brendshme, krahun e Shkupit, si dhe përkrahësit e ish-udhëheqësit Crvenkovski.

Kandidati i ri për kryeministër duhet të bashkojë anëtarësinë dhe të udhëheqë proceset reformuese”, thotë Naumovski në emisionin “24 Analiza”.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Nëntor, 2021 22:37

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare