Ndërroi jetë aktorja e madhe, Leze Qena

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 25, 2020 11:08

Ndërroi jetë aktorja e madhe, Leze Qena

Shuhet ikona e aktrimit. Leze Qena kandërruar jetë në moshën 85 vjecare, mengjesin e sotëm.

Ajo ishte pjesë marrëse në shumë filma, seriale vendore dhe përtej saj.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 25, 2020 11:08