Ndërroi jetë ish-deputeti Agim Ramadani

Desk
By Desk March 3, 2020 14:25

Ndërroi jetë ish-deputeti Agim Ramadani

Ka ndërruar jetë ish-anëtari dhe deputeti i Partisë Demokratik Shqiptare (PDSH), Agim Ramadani nga Zhelina e Tetovës.

Tetovë, 3 mars – Ka ndërruar jetë ish-anëtari dhe deputeti i Partisë Demokratik Shqiptare (PDSH), Agim Ramadani nga Zhelina e Tetovës.

Agim Ramadani ka qenë deputet në përbërjen e vitit 2006-2008 të Parlamentit të Maqedonisë. (koha.mk)

 

Desk
By Desk March 3, 2020 14:25