Ndërtesa 40 katëshe në komunën e Likovës?! | FOTO

Desk
By Desk 26 Prill, 2019 20:12

Ndërtesa 40 katëshe në komunën e Likovës?! | FOTO

Kjo fotografi asocon me projekte për rrokaqiej të lartë. Mirëpo në fakt bëhet fjalë për kontejnerë të gjelbër (kanta) të radhitur njëri mbi tjetrin, që Ministria e ekologjisë ia ka dhuruar komunës së Likovës.

“Bashkëpunimi i ngushte me Ministrinë e ambientit jetësor dhe planifikimit hapësinor vazhdon”.

Para disa ditësh fal bashkëpunimit te ngushte me Ministrinë e ambientit jetësor dhe planifikimit hapësinor, Komunës se Likovës, iu donuan (dhuruan) 300 kanta te gjelberta prej 120 litrave , per grumbullimin e mbeturinave.Permes ketij lajmi njeherit ju njoftojm se keto kanta do te iu dhurohen-shperndahen shfrytezuesve te N.K.P. “Pisha”, te cilet duhet te nenshkruajn kontrate per sherbimin qe i kryhet – grumbullimin e mbeturinave(shfrytezuesit e rinj edhe ata qe nuk posedojn kante)”, kanë joftuar nga komuna e Likovës.

 

Desk
By Desk 26 Prill, 2019 20:12