Ndotja e ajrit në Shkup, mbi normën e lejuar

Ndotja e ajrit në Shkup, mbi normën e lejuar

Stacionet matëse për momentin tregojnë se niveli i ajrit të ndotur në Shkup është i moderuar, mirëpo sërish mbi normalen.

Ndotja e ajrit në Shkup për momentin shënon 55 migro gram grimca PM10 për metër kub, që është për 5 mikro gram mbi normalen. Cilësia aktuale  e ajri në kryeqytet nuk paraqet situatë alarmante dhe nuk ka nevojë për ndonjë masë preventive, mirëpo nuk rekomandohen aktivitete të zgjatura në natyrë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 18 Nëntor, 2019 20:42

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.