Ndryshime në Instagram, ky është opsioni i ri

Ndryshime në Instagram, ky është opsioni i ri

Çfarë do të mund të shihni me ndryshimin e ri në Instagram?

Një ndryshim i ri në Instagram mundëson përdoruesve të gjejnë më lehtë kë ata nuk pëlqejnë që të kenë në llogarinë e tyre, raporton “Independent”.

Ndryshimi i ri lejon përdoruesit që të gjejnë më lehta ata që nuk pëlqejnë ti kenë në llogari dhe gjithashtu të shohin se cilët janë personat që keni kontakte më shumë.

Instagrami është duke u munduar që të ju afrojë sa më shumë me personat e që ju keni nevojë dhe me kalimin e kohës interesi dhe lidhja juaj mund të zhvillohet.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 7 Shkurt, 2020 22:42

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.