Ndryshimet Kushtetuese morën dritë jeshile nga Komisioni am

Ndryshimet Kushtetuese morën dritë jeshile nga Komisioni am

Me dhjetë vota “për”, shtatë “kundër” dhe pa abstenim Komisioni për çështje kushtetuese në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë pas debatit dyditor e miratoi propozimin e Qeverisë për qasje drejt ndryshimeve të Kushtetutës.

Janë sjellë konkluza për qasje drejt ndryshimeve kushtetuese dhe Qeveria në afat prej 15 ditësh të përgatisë projekt-amendamente dhe t’ia dorëzojë Parlamentit.

Pasi përfundoi debati për këtë propozim, kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi sqaroi se që të qaset drejt ndryshimit të Kushtetutës në seancën e cila duhet të mbahet të hënën do të nevojitet shumicë votash prej dy të tretash.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 12 Tetor, 2018 19:09

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

Marketing politik