Në Dibër nga 3.02 % që votuan deri në ora 10, rritet përqindja në 17.57 % në ora 13

Desk
By Desk 21 Prill, 2019 15:06

Në Dibër nga 3.02 % që votuan deri në ora 10, rritet përqindja në 17.57 % në ora 13

Në Komunën e Dibrës në zgjedhjet presidenciale dhe lokale deri në ora 10 kanë votuar vetëm 3.02 % e trupit votues, shkruan Almakos.

Nga 18.574 persona me të drejt vote, të drejtën e votës e kanë shfrytëzuar 3.259 persona ose 17.57 % deri në ora 13.

Përqindja e daljes në votime në orët në vijim pritet që të ndryshoje dukshëm.

Desk
By Desk 21 Prill, 2019 15:06