Në ditën e parë si ministër, të afërmit e Boçvarski kanë fituar tender në komunën e Shtipit

Desk
By Desk October 30, 2020 22:14

Në ditën e parë si ministër, të afërmit e Boçvarski kanë fituar tender në komunën e Shtipit

Një status u shfaq në Twitter në llogari të “Raina Bureva” në të cilin pretendohet se ditën e parë si ministër në qeveri, të afërmit e ngushtë të Ministrit të Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski fituan një tender në komunën që ai drejtoi për gati tre vjet, përcjell FLAKA.

“Në ditën e parë si ministër në qeveri, të afërmit e ngushtë të Ministrit të Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski fituan një tender në komunën që ai drejtoi për gati tre vjet.

Boçvarski u zgjodh Ministër më 31 gusht dhe kompania De Lux DOO tashmë të nesërmen merr një tender nga Komuna e Shtipit.

Sipas dokumenteve të disponueshme, më 1 shtator, komuna e Shtipit përfundoi një marrëveshje ose një marrëveshje kornizë me kompaninë e vëllait të babait dhe babait të ministrit Boçvarski.

Kjo do të thotë që tenderi është gati dhe vendimi se kush do ta marrë atë është marrë ndërsa Boçvarski ishte kryetar i Komunës së Shtipit.

Në një vend normal që dëshiron të bashkohet me BE, Komisioni Antikorrupsion dhe Zyra e Prokurorit Publik do të fillonin menjëherë hetimin e tenderit për nepotizëm, korrupsion, abuzim të detyrës”. FLAKA

 

Desk
By Desk October 30, 2020 22:14