Në Gostivar burgosen dy persona, ja pse?

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 12:10

Në Gostivar burgosen dy persona, ja pse?

Dje rreth orës 15.00, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Departamenti për punë të brendshme Gostivar, i kanë privuar nga liria 18- vjeçarin B.L. dhe 47-vjeçarin T.L., të cilët paraprakishtë në rrugën e ,,Ilindenit” në Gostivar, e kanë penguar pjestarin e policisë që të kryej detyrën zyrtare, lidhur me shkeljet në trafik, njofton Flaka

Meren masat për zbardhjen e plotë të rastit. Flaka

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 12:10