Në Kroaci, ka 56 raste të reja të Covid-19, gjithsej 551

Linda Limani
By Linda Limani March 27, 2020 09:59

Në Kroaci, ka 56 raste të reja të Covid-19, gjithsej 551

Në 24 orët e fundit në Kroaci, numri i të infektuarve nga koronavirus është rritur me 56 raste të reja, duke e çuar gjithsej në 551 të infektuar.

“Që prej ditës së djeshme kemi 56 raste të reja, që arrin gjithsej 551 të infektuar. Kjo do të thotë që në 24 orët e kaluara kemi 70 të reja, gjë që në anën epidemiologjike është e kënaqshme pasi jemi në një rritje lineare ”, tha Ministri i Shëndetësisë Villi Berosh, i cili vuri në dukje se në 24 orët e fundit ka pasur gjithsej 524 teste dhe gjithsej 4482 teste.

Mosha mesatare e pacientëve është 48, ndërsa 54 përqind janë meshkuj.

Linda Limani
By Linda Limani March 27, 2020 09:59