Në kryeqytet nuk respektohet ora policore, ja çfarë bën policia|VIDEO

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 29, 2020 23:12

Në kryeqytet nuk respektohet ora policore, ja çfarë bën policia|VIDEO

Policia në orën e caktuar policore në komunën e Cairit po luan si duket me të rinjtë si macja dhe miu pasiqë nuk e respektojnë këtë masë të caktuar qeveritare në luftë kundër virusit Korona.

Me sa duket disa njerëz ende nuk e kanë kuptuar që kjo po bëhet për të mirën e tyre. Nëse janë të rinjë, prindërit e tyre nuk duhet të jenë aq të papërgjegjshëm.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 29, 2020 23:12