Në luftë me veten

Në luftë me veten

Teksa ishte duke shkuar për në punë, një britanik pa në pjesën e pasme të makinës së tij një pulëbardhë, e cila dukej se ishte mjaft e zemëruar.

Ai nuk ngurroi ta filmonte, teksa shpendi ishte duke i bërtitur në fakt vetes së tij që reflektohej në prapakolpin e mjetit. Pulëbardha me emrin Victor, godiste herë pas here me sqep prapakolpin duke menduar se përballë saj ishte një pulëbardhë tjetër.

Pamjet janë hedhur në YouTube nga David Gammon dhe janë parë mbi 70 mijë herë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 16, 2016 22:04

REKLAMA