Në muajin mars, e gjithë energjia elektrike e konsumuar ishte nga prodhimi vendas

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 26 Maj, 2023 21:32

Në muajin mars, e gjithë energjia elektrike e konsumuar ishte nga prodhimi vendas

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, në mars 2023, konsumi i përgjithshëm sipas llojeve të energjisë arrin në: 629.636 MWh energji elektrike, 34.556 mil. nm3 gaz natyror, 446.502 ton qymyr dhe 104.814 ton produkte nafte, përcjell FLAKA.

Konsumi i brendshëm bruto i energjisë elektrike sigurohet plotësisht nga prodhimi i brendshëm bruto i energjisë elektrike, ndërsa 99.7% e konsumit të përgjithshëm të thëngjillit përdoret për prodhimin e energjisë elektrike. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 26 Maj, 2023 21:32