Në një kazermë ushtarake në Tetovë lëndohet rëndë një punëtor

Redaksia
By Redaksia 13 Prill, 2019 15:11

Në një kazermë ushtarake në Tetovë lëndohet rëndë një punëtor

Me 12.04.2019 në ora 14.00 në Stacionin Policor në Tetovë është lajmëruar se në kazermën ‘Erebino”, rreth orës 11.00, I.A.(59) nga Gostivari, i punësuar në ARM, përgjegjës për shkatërrimin e municioneve dhe mjeteve eksploduese është lënduar rëndë, transmeton Almakos.

Sipas paraqitjes në polici, derisa I.A. bashkërisht me B.Z. dhe V.Xh., të punësuar në ARM kanë vepruar në deaktivizimin e inflatorëve, I.A. është lënduar rëndë dhe është dërguar në spitalin në Tetovë, ndërsa prej aty në Qendrën Emergjente në Shkup.

Është kryer kontroll në vendin e ngjarjes.

Redaksia
By Redaksia 13 Prill, 2019 15:11