Në rajonin e Pollogut 142 persona ndodhen në karantinë shtetrore

Driton Zenku
By Driton Zenku April 13, 2020 11:47

Në rajonin e Pollogut 142 persona ndodhen në karantinë shtetrore

Në këtë periudhë numri i personave të vendosur në karantinë shtetrore në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit, është 142 (TE-59 dhe Gv-83), njofton Flaka 

Numri i personave të rrij të evidentuar në vetë-izolim është 10 (TE-1 dhe GV-9) si dhe 2 persopna të ri në Tetovë me vendim të Inspektoratit shtetrorë-sanitar. Flaka 

Driton Zenku
By Driton Zenku April 13, 2020 11:47