Në “Tabanoc” pritet deri 40 minuta

Driton Zenku
Publikuar nga Driton Zenku 5 Gusht, 2022 11:32

Në “Tabanoc” pritet deri 40 minuta

Në VK “Tabanoc” koha e pritjes për hyrje në shtet është rreth 40 minuta. Në VK “Bogorodicë” për dalje pritet prej 15 deri në 30 minuta.

Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut nuk ka pritje për hyrje dhe dalje nga shteti, njofton Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata.

Driton Zenku
Publikuar nga Driton Zenku 5 Gusht, 2022 11:32