Nëntë kompani, ofertë për qymyr në TEC Manastir

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 20:54

Nëntë kompani, ofertë për qymyr në TEC Manastir

Nëntë kompani në thirrjen e dytë të shpallur nga EMV kanë dhënë ofertat për dorëzimin e 900 mijë tonë thëngjill të nevojshëm për TEC Manastirin.

Bëhet fjalë për dy miniera vendore, kompani nga Kosova, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina dhe Turqia. Tani do të kontrollohet nëse thëngjilli i ofruar i plotëson karakteristikat teknike, pas së cilës do të zgjidhet se cila kompani do të fitojë tenderin. Të hënën e ardhshme EMV-ja pritet të njoftojë se cila kompani do ta furnizojë TC Oslomej me 300 mijë tonë qymyr që u paraqitën në thirrjen e parë publike.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 20:54

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...