Nesër fillon hetim për vdekjen e lehonës dhe foshnjës së saj

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 20, 2020 19:47

Nesër fillon hetim për vdekjen e lehonës dhe foshnjës së saj

Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor do të fillojë nesër me një inspektim të jashtëzakonshëm për rastin e nënës 40-vjeçare që vdiq të shtunën në mbrëmje në Klinikën Gjinekologjike.

“Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor do të fillojë inspektim të jashtëzakonshëm nesër, duke filluar me gjinekologun e familjes dhe mjekun e amë së pacientes dhe do të përfundojë në Klinikën Gjinekologjike”, tha për “Nova” Irina Sotirova-Buhova, Drejtore e Fondit Shtetëror të Sigurimeve Shëndetësore.

Varrimi i nënës së ndjerë 40-vjeçare është sot dhe familja nuk lejoi autopsinë. Kjo e bën të pamundur përcaktimin e shkakut të vërtetë të vdekjes.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 20, 2020 19:47