Nesimi: Deklarata boshe janë ato për gjoja uljen e votuesve maqedonas në njësinë 6

Nesimi: Deklarata boshe janë ato për gjoja uljen e votuesve maqedonas në njësinë 6

Ndër deklaratat më boshe dhe më kote që kam parë, sepse:

-Është ulur edhe numri i shqiptarëve në zonën 6
-Është rritur numri i maqedonasve në zonën 5
-Është rritur numri i shqiptarëve në zonën 5

Kështu ndodh kur barten votues nga një zonë në tjetrën, te njëra ulen, te tjetra rriten. Matematikë e klasës së parë! (Robert Nesimi)

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 15 Shkurt, 2020 22:58

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.