Nevzat Bejta: Pa Marrëveshjen e Ohrit nuk do të ishim këtu ku jemi sot

Desk
By Desk August 13, 2019 21:23

Nevzat Bejta: Pa Marrëveshjen e Ohrit nuk do të ishim këtu ku jemi sot

Nënkryetari i BDI-së, Nezat Bejta, me rastin e ceremonisë për shënimin e 18 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, shkruan se kjo marrëveshje u arrit me sakrificë të madhe të popullit shqiptar dhe luftën e shenjtë të UÇK-së, përcjell FLAKA.

Ja postimi i plotë i Bejtës në Faceboook:

Nga ceremonia e shënimit të 18 vjetorit të arritjes së Marrëveshjes së Ohrit
🇦🇱🇲🇰🇺🇸🇪🇺

Marrëveshja e Ohrit u arrit me sakrificë të madhe të popullit shqiptar dhe luftën e shenjtë të UÇK-së. Marrëveshja paqësore hapi rrugën e të drejtave dhe barabarësisë së plotë.

Pa Marrëveshjen e Ohrit nuk do të ishim këtu ku jemi sot.

Gjuha Shqipe 🇦🇱
Flamuri Kombëtar 🇦🇱
Universitetet në Gjuhën Shqipe 🇦🇱
Përfaqësimi Adekuat 🇦🇱
Poste kyçe në Shtet… 🇦🇱

… Vazhdojmë ❗️

Desk
By Desk August 13, 2019 21:23