Nevzat Bejta: UÇK ka qenë ideja dhe misoni më i shenjtë kombëtar në këto dy dekada!

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 3 Shtator, 2020 22:26

Nevzat Bejta: UÇK ka qenë ideja dhe misoni më i shenjtë kombëtar në këto dy dekada!

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti sot përfundoi dëshminë e tij pata Gjykatës Speciale në Kosovë, i cili u thirr atje në cilësin e dëshmitarit si themelues i UÇK-ës.

Të shumta kanë qenë figurat publike dhe bashkëpartiakë të cilët kanë dalë me mesazhe ndaj liderit të shqiptarëve në RMV, mesin e tyre edhe nënkryetari i BDI-së, Nevzat Bejta.

“E vërteta ngadhënjen çdoherë. UÇK ishte ideja dhe misoni më i shenjtë kombëtar në këto dy dekada, shekuj e mileniume 🇦🇱 #Lider”, shkruan Bejta në profilin e tij në Facebook.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 3 Shtator, 2020 22:26