Neziri: Gjykata edhe njëherë lëndoi familjarët e viktimave të Llaskracës

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Nëntor, 2022 19:08

Neziri: Gjykata edhe njëherë lëndoi familjarët e viktimave të Llaskracës

Aleanca për Shqiptarët kërkesën e gjykatëses Dijana Gruevska për super ekspertizë për aksidentin në Llaskarcë e vlerëson si veprim për të zvarritur procedurën gjyqësore dhe për t’u mbrojtur të akuzuarit në këtë rast. Nga kjo parti apeluan deri te organet e drejtësisë që ky rast të marrë epilog sa më shpejt ndërkaq theksuan nevojën e vetingut në gjyqësor.

“Sot edhe një herë u lënduan familjarët e viktimave të tragjedisë së Llaskarcës, përmes anulimit të seancës me anulimin më banal, se nuk është kryer super ekspertiza. Aleanca për Shqiptarët vlerëson se kjo super ekspertizë është e shpikur për të shtyrë seancën dhe për të mbrojtur fajtorët e tragjedisë dhe të gjitha parregullsive që lidhen me këtë rast. Përveç kësaj, dje u mbush 1 vit nga tragjedia me autobusin e Besa Transit në Bullgari, as ky e as rasti i Llaskarcës nuk po marrin epilog dhe gjithë kjo falë gjyqësorit të kontrolluar jo vetëm nga politika, por edhe nga grupet e interesit. Aleanca për Shqiptarët apelon tek organet e drejtësisë që t’i jap fund talljes me viktimat dhe familjarët e tyre, këto raste skandaloze e bëjnë të domosdoshëm vetingun dhe reformën rrënjësore në gjyqësor, prokurori dhe në organet e tjera të sistemit shtetëror”, deklaroi Adnan Neziri, ASH./Alsat.mk

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Nëntor, 2022 19:08

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...