Neziri: Koalicioni me opozitën nuk është i shëndetshëm, na kanë prerë në besë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2024 20:49

Neziri: Koalicioni me opozitën nuk është i shëndetshëm, na kanë prerë në besë

“Ne mendojmë se koalicioni me opozitën nuk është i arsyeshem për shkak se ato na kanë prerë në besë”, kështu vlerëson koordinatori i i grupit parlamentar të ASH-së, Adnan Neziri.

“Në atë organizim më shumë shihen ambicje personale sesa ambicje profesionale, politike dhe programore. Kjo është arsyeja që nuk e besojmë se marrja vet në zgjedhje është më e ndershme më e arsyeshme dhe më e pavarur dhe kjo tregon për një seriozitet dhe një qëndrim real politik”, deklaroi Neziri.

Neziri më tej tregoi edhe disa arsye tjera se përse Aleanca për Shqiptarët nuk duhet të bashkëpunojë më partitë e Lidhjes Europiane për Ndryshim. /SHENJA/

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2024 20:49

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare