Nga sot masa të reja kundër KOVID-19

Desk
By Desk October 21, 2020 09:09

Nga sot masa të reja kundër KOVID-19

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e djeshme vendosi për masat e reja kufizuese kundër pandemisë Covid-19.

Organi ekzekutiv urdhëron ndalesë për ngjarje publike dhe rekomandim deri te gjithë administrata shtetërore dhe publike, komunat dhe gjykatat, në përputhje me mekanizmin e punës, procesi i punës të realizohet në ndërrime apo online nga shtëpia, ose në mënyrë të reduktuar me sistemin e rotacionit në çdo institucion në përputhje me karakteristikat e procesit të punës.

Gjithashtu të gjithë operatorët do të punojnë deri në orën 23:00, ndërsa kapcatieti i transportit publik do të kufizohet për 50%.

 

Desk
By Desk October 21, 2020 09:09