Ngecin bisedimet për PSP-në

Desk
By Desk 1 Prill, 2019 10:58

Ngecin bisedimet për PSP-në

Edhe krahas paralajmërimeve, gjatë fundjavës nuk vazhduan bisedimet e grupeve të punës mes pushtetit dhe opozitës për Ligjin për Prokurorinë publike me të cilën duhet të zgjidhet statusi i ardhshëm i Prokurorisë Speciale Publike.
VMRO-ja opozitare ka përgatitur 65 amendamente për ligjin në fjalë.

Desk
By Desk 1 Prill, 2019 10:58