Ngriti peshën 50 kg plot 62 herë, por nën ujë!

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 11, 2020 22:02

Ngriti peshën 50 kg plot 62 herë, por nën ujë!

Greg Uitstok ka vendosur rekord të ri në peshëngritje, por nën kësaj radhe nën ujë. Uistok ka arritur që të ngrit peshën prej 50 kg nën ujë plotë 62 herë, me çka ka vendosur rekord të ri dhe është regjistruar emri i tij në librin e rekordeve “Guines”.

Aktiviteti është zhvilluar nën mbikqyrje të zyrtarëve të librit të rekordeve Guines dhe në fund të liqenit. Ndryshe Greg Uitstok, ka synuar që të vendos rekordin e ri edhe në vitin 2019, mirëpo tentimi i tij nuk është regjistruar si legjitim , pasi që nuk ka ngritur deri në fund duart gjatë ngritjes së peshës 50 kilogramë. Mirëpo kësja radhe nuk kishte asnjë vërjetje për një rekord të jashtëzakonshëm.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 11, 2020 22:02