Nikolloski: Sot u konfirmua që Zaev i fitoi zgjedhjet duke blerë vota

Desk
By Desk April 30, 2020 22:56

Nikolloski: Sot u konfirmua që Zaev i fitoi zgjedhjet duke blerë vota

Sot u bë e qartë për të gjithë publikun e Maqedonisë që Zoran Zaev dhe familja e tij po shpërndajnë ryshfete, tha nënkryetari i VMRO-DPMNE-së Aleksandar Nikolloski, pas operacionit policor në Strumicë në një depo ku vullnetarë paketonin pako ushqimesh nga dhurimet e familjes së kryetarit të LSDM-së, Zoran Zaev, përcjell FLAKA.

“Përballë krizës më të rëndë shëndetësore dhe ekonomike, ata në mënyrë çnjerëzore po përpiqen të blejnë ushqim për disa njerëz, për të blerë votën e tyre në zgjedhjet e ardhshme, sepse ata vetëm mendojnë për këtë. Sot, e gjithë Maqedonia konfirmoi që Strumica ka njohur për një kohë të gjatë që Zaev fitoi për kryetar jo të drejtë, por në zgjedhje të rreme në të cilat bleu vota masive. Atë e pamë edhe nga materialet e publikuara në gazetën italiane “La Verita””, ka shkruar Nikoloski në Facebook.

Ai e pyeti se sa të ashtuquajturat ndihma u shpërnda me shumat e duhura të të gjitha produkteve dhe a mund të tregojë Zaev faturat se ato produkte janë paguar?

“Apo të njejtat janë sigurohet reketi nga prodhuesit dhe shpërndarësit?” Për të vërtetuar origjinën e parave me të cilat paguhen nëse paguhen? Me cilat kritere ndahen produktet, sepse disa qytetarë janë të ndarë dhe të tjerët jo? A raportohen dhurimet? Pyetje Bonusi për sot – nëse gjithçka është në rregull sepse vëllai i tij Vice bërtiti në stacionin e policisë në Strumicë dje dhe kërcënoi nga pozicioni i forcës oficerët e policisë? “, pyeti Nikolloski.

Përndryshe, Ministria e Brendshme njoftoi se policia gjeti 11 persona dhe pako ka kryer inspektim në një depo në Strumicë, ndërsa Zaev reagoi se VMRO-DPMNE përmes strukturave të policisë pengon ndihmën humanitare për qytetarët duke abuzuar me institucionet shtetërore. FLAKA

Desk
By Desk April 30, 2020 22:56