Nikollovski: Procesi i demokratizimit në të gjitha nivelet në parti vazhdon, vijon një procedurë e kombinuar për zgjedhjen e kandidatit për kryetar të Shtipit

Desk
By Desk October 26, 2020 20:55

Nikollovski: Procesi i demokratizimit në të gjitha nivelet në parti vazhdon, vijon një procedurë e kombinuar për zgjedhjen e kandidatit për kryetar të Shtipit

Lidhur me organizimin e zgjedhjeve brenda-partiake, LSDM tashmë ka përvojë me zgjedhjet e fundit lokale për zgjedhjen e kandidatëve në Krushevë dhe Ohër, tha sonte Sekretari i Përgjithshëm Lupço Nikollovski në ditarin në TV Sitel, përcjell FLAKA.

“Ne tashmë kemi përvojë me kryerjen e zgjedhjeve të drejtpërdrejta për kandidatë për zgjedhjet lokale dhe ky ishte fillimi i zgjedhjeve të fundit në Krushevë dhe Ohër, anëtarët e LSDM-së përmes zgjedhjeve të fshehta direkte zgjodhën kandidatë, të cilët mendoj se lanë një gjurmë të fortë në punën e tyre”, thanë Sekretari i Përgjithshëm Nikollovski.

Lidhur me zgjedhjet e ardhshme lokale në Shtip, ai shtoi se procedura për zgjedhjen e një kandidati për kryetar nga radhët e LSDM tashmë ka filluar.

“Për Shtipin kemi një procedurë të përshtatshme të kombinuar, ne tashmë kemi filluar një procedurë, kemi marrë vendime dje në pjesën e procedurës brenda partisë për zgjedhjet, por ai proces do të vazhdojë intensivisht për zgjedhjet e ardhshme lokale të cilat do të jenë në vitin 2021, demokratizimi në të gjitha nivelet në parti do të vazhdojë dhe praktikat e suksesshme që kemi”, përfundoi Nikollovski. FLAKA

Desk
By Desk October 26, 2020 20:55