Nis projekti për “Menaxhimin e financave publike”

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Janar, 2023 14:55

Nis projekti për “Menaxhimin e financave publike”

T&S

Zv/drejtori i DAP-it Abdulselam Selami sot bashkë me drejtoreshën e DAP, Sanja Llukarevska, morrën pjesë në nënshkrimin e marrëveshjeve, ku nënshkrues ishin ministri i Financave i RMV, Fatmir Besimi dhe Masimilijano Paulloçi, drejtor i Zyrës së Bankës Botërore në prezenc të Euro Ambasadorit Gir.

Nënshkrimi i marrëveshjeve është në kuadër të Projektit për ndërtimin e institucionece efektive, transparente dhe të përgjegjshme në menaxhimin e financave publike dhe ka për qëllim përmirësimin e efikasitetit, transparencës dhe qëndrueshmërisë së shpenzimeve publike dhe rritjen e efektivitetit të administrimit të të ardhurave.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Janar, 2023 14:55