Nis vendosja e barrikadave në veri

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 26 Maj, 2023 17:57

Nis vendosja e barrikadave në veri

Në Leposaviç, serbët lokalë kanë nisur vendosjen e barrikadave nëpër rrugë.

Qytetarët kanë vendosur barrikadë prej zhavorri në rrugën që të çon pikërisht në ndërtesën e Komunës së Leposaviçit, shkruan Klankosova.tv.

Pasi pjesëtarët e Policisë së Kosovës kanë rrethuar ndërtesën e komunës në Leposaviq, qytetarët kanë vendosur barrikadë drejtpërsëdrejti përballë komunës në kthesën për tek ndërtesa e komunës.

Ata e ngritën barrikadën duke shkarkuar zhavorr nga njëra anë e afrimit drejt komunës dhe duke bllokuar kështu atë pjesë të rrugës. 

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 26 Maj, 2023 17:57