Nisma-AKR-PD kanë mbetur nën pragun zgjedhor për 135 vota

Nisma-AKR-PD kanë mbetur nën pragun zgjedhor për 135 vota

Nisma Socialdemokrate në koalicion me AKR-në dhe PD-në përfundimisht ka mbetur jashtë Kuvendit të Kosovës, raporton Gazeta Express.

Koalicioni me kandidat për kryeministër, Fatmir Limajn kanë marrë në zgjedhjet e jashtëzakonshme të gjashtë tetorit 42.072 vota apo përkthyer në përqindje 4,984 %.

Ky është numër që ia pamundëson të njëjtës parti ulëset në Kuvend, ani pse të njëjtët kanë vazhduar insistimin se do të ankohen për këtë në institucionet përgjegjëse.

Nisma-AKR-PD kanë mbetur nën pragun zgjedhor për 135 vota.

R.F
nga R.F 7 Nëntor, 2019 11:49

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.