Një mjet i vogël satelitor ju lejon të dërgoni mesazhe, pa internet

Një mjet i vogël satelitor ju lejon të dërgoni mesazhe, pa internet

Fuqia e rrjetit celular nuk duhet të jetë domosdoshmërisht e mirë në çdo vend që vizitoni.

Ju mund të jeni duke shkuar për një ecje në mal ose thjesht duke eksploruar natyrën në biçikletën tuaj.

Pavarësisht se ku shkoni, rrjeti celular dhe lidhja në Internet mund të preken në një moment.

Në raste të tilla, duhet të keni një mundësi që të jeni në gjendje të dërgoni mesazhe me tekst, të paktën.

SatPaq është një mjet satelitor i vogël që ju lejon të bëni saktësisht atë, pa pasur sinjal celular ose lidhje interneti.

Thjesht duhet të keni të instaluar aplikacionin e tyre në telefonin tuaj Android ose iOS ndërsa bashkoni pjatën e pajisjes me telefonin.

Sidoqoftë, vlen të përmendet se marrësi nuk do ta marrë tekstin nga numri juaj.

Në vend të kësaj, do të përdorë numrin e SatPaq për të dërguar mesazhin tuaj së bashku me nënshkrimin tuaj.
Pajisja lidhet pa tel, me telefonin tuaj përmes Bluetooth.

Do t’ju kushtojë 250 dollarë dhe do t’ju ofrojë një rezervë baterie prej 4 muajsh.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 9 Nëntor, 2019 22:40

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.