Një person në Prilep lyhet me benzinë dhe i vë flakën vetes | VIDEO

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 11, 2020 19:44

Një person në Prilep lyhet me benzinë dhe i vë flakën vetes | VIDEO

Sot pasdite, pas orës 17, një mashkull ka lyer veten me benzinë dhe i ka vënë vetes flakëm në garazhin e shtëpisë në rrugën “Nikolla Karev” në Prilep.

Sipas informatave të dëshmitarëve okular që kanë parë tërë ngjarjen, njeriu ka vdekur në vendin e ngjarjes.

Ekipet e policisë dhe njësisë së zjarrfikësve kanë arritur në vendin e ngjarjes. 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 11, 2020 19:44