Njihuni me hotelin me 7 yje, i vetmi në botë

Desk
By Desk March 4, 2020 22:42

Njihuni me hotelin me 7 yje, i vetmi në botë

Hoteli i vetëm në botë me 7 yje është në Dubai. Ai është i vendosur brenda një kulle 321 metra.

Është një çudi arkitekturore që e bën një nga destinacionet më të mira turistike në botë.

Në hotel janë 202 suita luksoze dhe ofrohen shumë shërbime të tjera.

Turistët  gjithashtu kanë mundësinë e rregullimit të vëllimit të dritës dhe muzikës përmes një telekomande.

Desk
By Desk March 4, 2020 22:42