Njihuni me pasurinë e Faik Arsllanit, pasardhësit të Vangellovskit

Njihuni me pasurinë e Faik Arsllanit, pasardhësit të Vangellovskit

Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, Faik Arsllani.

Arsllani nda Komisioni shtetëror për parandalimin e korrupsionit ka paraqitur, patundësi në Gradec, shtëpi prej 189m2, dhe objekt pune në Shkup në emër të gruas së tij në vlerë prej 6 milionë denarëve.

Ai po ashtu ka paraqitur edhe dy prona, banesë në Gostivar, posedon librezë për para ku ka arritur të kursejë vetëm 5000 dollarë dhe posedon makinë Passat.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 11 Shtator, 2019 09:58

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.