NLB Banka: Mjetet janë të siguruara

Desk
By Desk 15 Prill, 2019 17:24

NLB Banka: Mjetet janë të siguruara

Pas plaçkitjes që ndodhi mëngjesin e sotëm në filialin e NLB Bankës, në rrugën “Ferid Bajram” nga kjo bankë janë shprehur se të gjitha mjetet janë të siguruar dhe se për momentin janë duke u koordinuar me organet hetuese për vërtetimin.

“Mëngjesin e sotëm në filialin në Çair të NLB Banka ka ndodhur një plaçkitje e armatosur.

Klientët që u gjetën në atë moment në filialin dhe të punësuarit të Bankës janë të sigurt dhe në gjendje të mirë. Në këtë moment, Banka, bashkëpunon me organet kompetente që në mënyrë sa më të shpejtë dhe efikase të zgjidhin rastin.

Mjetet e klientëve tanë janë të sigurt, ngase Banka ka sigurim të plotë të pronës dhe mjeteve. Paralelisht po punojmë me organet hetuese për vërtetimin e dëmit të shkaktuar, ndërsa për këtë në mënyrë shtesë do ta njoftojmë opinionin”, thuhet në kumtesën e NLB Bankës.

Desk
By Desk 15 Prill, 2019 17:24