“Nuk do t’ju bëj shumicën”, tha Xhaferi dhe doli nga salla plenare

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 11:56

“Nuk do t’ju bëj shumicën”, tha Xhaferi dhe doli nga salla plenare

Seanca për votimin e mosbesimit të Qeverisë ka shkuar në pauzë, pasi kryeparlamentari Talat Xhaferi ka parë se në seancë nuk janë të pranishëm deputetët e shumicës parlamentare.

“Unë jam pjesë e shumicës dhe do ta lëshoj sallën. Nuk kam pse t’ju bëj unë shumicën”, tha Xhaferi, transmeton TV21.

Ndërkohë ka ftuar deputetin e Lëvizjes Besa, Fadil Zendelin, i cili është nënkryetar që të udhëheqë me seancën.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 11:56

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...