Nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Maj, 2023 09:52

Nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje

Komunikacioni në vend po zhvillohet pa ndërprerë dhe në rrugë të thata, njoftojnë nga LAMM. Nga atje theksojnë se komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të moderuar.

“Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi”, njoftojnë nga LAMM.

Nga atje u bëjnë thirrje shoferëve që të kenë kujdes me shpejtësinë e automjeteve, veçanërisht nëpër luginat e vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Maj, 2023 09:52

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare