Nxehen gjakrat në emisionin “Centar”, i ftuari braktis intervistën: Na kanë uzurpuar pushtetin shqiptarët

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Maj, 2022 22:25

Nxehen gjakrat në emisionin “Centar”, i ftuari braktis intervistën: Na kanë uzurpuar pushtetin shqiptarët

Ka eskaluar debati në emisionin “Vo centar”, ndërmjet mysafirit Vllahov Micov dhe gazetarit Vasko Eftov.

Çështja se kush po e udhëheq shtetin e Maqedonisë së Veriut ka nxjerrë prej takti nacionalistin e njohur Micov. “Nuk kemi shtet. A nuk e sheh kush na udhëheq? Kë e ke Ministër të Jashtëm?”- ka deklaruar Micov.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Maj, 2022 22:25