Nxënësja sulmohet fizikisht nga shoku i klasës në një shkollë të mesme të Tetovës

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 2 Nëntor, 2021 13:18

Nxënësja sulmohet fizikisht nga shoku i klasës në një shkollë të mesme të Tetovës

Dje në ora 13:10 personi B.J. (50) nga Tetova në SPB Tetovë ka raportuar se vajza e tij e mitur, nxënëse në një shkollë të mesme të Tetovës, gjatë pushimit të gjatë në shkollë është sulmuar fizikisht nga shoku i saj i klasës nga Poroji i Tetovës.

Rasti është zbardhur plotësisht dhe ndaj sulmuesit do të përgaditet parashtrsë përkatëse.

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 2 Nëntor, 2021 13:18

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare