OBSH: Bllokada në Itali duhet të çojë në stabilizim

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 30, 2020 19:49

OBSH: Bllokada në Itali duhet të çojë në stabilizim

Bllokadat dhe masat e rrepta të zbatuara në Itali gjatë dy javëve të fundit duhet të stabilizojnë epideminë koronare të virusit, por do të jetë e nevojshme monitorim i ngushtë, tha sot drejtori ekzekutiv i Organizatës Botërore të Shëndetit (WHO) Mike Ryan.

“Shpresojmë që Italia dhe Spanja janë pothuajse atje, por virusi nuk do të zvogëlohet vetvetiu. Ai duhet të zvogëlohet përmes përpjekjeve të shëndetit publik,” tha Ryan në një konferencë shtypi, raporton Reuters.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 30, 2020 19:49