Odai: Jemi gjeneratë që ofrojmë zgjidhje për problemet që i kemi

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 23 Nëntor, 2022 23:02

Odai: Jemi gjeneratë që ofrojmë zgjidhje për problemet që i kemi

Përfaqësuesi i studentëve Blenbdi Odai i ftuar në emision in e sontëm “Magazina Ekonomike”, deklaroi se kjo gjeneratë e studentëve është ajo e cila ofron zgjidhje për problemet. Sipas tij është interesante fakti se shteti jonë gjithmonë kur ka krizë dhe kur ka probleme fillon t’ju kërkoj të rinjve të kursejnë ata dhe jo nga diku tjetër, andaj shton se kjo është njëra nga arsyet që të rinjtë largohen nga vendi.

“Ne kemi dëshmuar edhe në periudhën e fundit në lidhje me subvencionimin e racioneve studentore që ne jemi një gjeneratë që nuk ankohemi por e dhe që ofrojmë zgjidhje për problemet që i kemi. Nuk jemi duke u ankuar non-stop, por në të njëjtën kohë ju japim edhe këshilla falas ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në lidhje me shumë politika arsimore, qoftë në nivelin e arsimit të mesëm, qoftë edhe në nivelin e arsimit të lartë”, deklaroi Blendi Odai, përfaqësues i studentëve. /Alsat.mk

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 23 Nëntor, 2022 23:02

07
Dhj
Petrit Pollozhani nga Lëvizja BESA i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, mes tjerash...
07
Dhj
Anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, ka theksuar se zgjedhje të parakohshme parlamentare...
07
Dhj
Derisa e kremtojmë 30-vjetorin e Misionit, ju po përgatiteni ta merrni funksionin kryesues me OSBE-në. Vallë...
07
Dhj
Duke përjashtuar Shqipërinë si vendi me shumën qesharake të pensionit, Maqedonia bën pjesë në grupin...