OEMVP u ndan mirënjohje kompanive besnike

OEMVP u ndan mirënjohje kompanive besnike

Në kuadër të programit të 15 vjetorit të OEMVP-së sot kryetari z.Nebi Hoxha vizitoi kompanitë: ARB Komerc, Tet NET, Balkan Tritikum, EkoSharr, Vezë Sharri, Uka Komerc, Dauti, Dauti Transport Shped, Jus-MB, MAKALJB, për t’iu dhënë mirënjohje si kompani më besnike gjatë rrugëtimit 15 vjeçar dhe njëkohësisht shpreh falënderim të veçantë për punën dhe bashkëpunimin pa rezervë.

Duke qenë vigjilent mbi rrethanat e krijuara, OEMVP vazhdon të kryejë veprimtarinë e saj në përputhje me masat preventive të vendosura nga institucionet përkatëse.

OEMVP-ja paraqet sinonim të qëndrueshmërisë dhe përkrahjes dhe gjithmonë do të qëndrojë pranë kompanive anëtare të saja.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 1 Korrik, 2020 19:07

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.