Ohashi, mahnit botën me performancat e saja në tapet | VIDEO

Desk
By Desk 22 Prill, 2019 22:59

Ohashi, mahnit botën me performancat e saja në tapet | VIDEO

Paraqitja senzacionale e gjimnastes nga Universiteti I Kalifornisë, Kejtlin Ohashi, ka fituar zemrat e të gjithë adhuruesve të këtij sporti në rruzullin tokësor.

Paraqitja e saj u vlerësua me 9.95 në serinë finale të kampionatit shtetëro në Teksas të SHBA-s dhe u bë një hit i vërtetë në rrjetet sociale të internetit. Gjimnastja 22 vjeçare në muajin janar me paraqitjet e saja arkëtoi notën më të lartë në këtë disiplinë -10.

Desk
By Desk 22 Prill, 2019 22:59