Ohër, qytetari tre netë rradhazi shëtitet lakuriq nëpër rrugët e qytetit | VIDEO

Ohër, qytetari tre netë rradhazi shëtitet lakuriq nëpër rrugët e qytetit | VIDEO

Një burrë ecë nëpër rrugët e Ohërit për tre netë rradhazi lakuriq. Edhe pse për këtë dukuri ishte raportuar edhe dje, prapë e njëjta figurë edhe sot. Burri ecën lakuriq sot nëpër Ohër dhe askush nuk përgjigjet. Qytetarët e po kërkojnë që autoritetet të ndërmarrin veprime, përcjell FLAKA.

Përndryshe, mbrëmë ky njeri qendronte shtrirë i zhveshur në afërsi të tregut, ndërsa sonte ai ka shëtitur pranë shkollës “Hristo Uzunov”. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 25 Mars, 2020 21:36

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.