Omëleta më e shijshme krematoze!

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 13, 2019 22:54

Omëleta më e shijshme krematoze!

Omëleta bën pjesë ndër racionet e parapëlqyera për fillimin e ditës te shumica e njerëzve, sepse është e shijshme dhe jep energji për kryerjen e aktiviteteve të përditshme.

Kuzhinieri i famshëm britanik, Gordon Ramsay, ka zbuluar truqet për përgatitje të omëletës më të shijshme.

⦁ Vezët nga frigoriferi drejtpërdrejt qitni në tigan me gjalpë.

⦁ Do t’ju mjaftojnë tre minuta dhe e rëndësishme është që t’i zieni 30 sekonda në zjarr dhe pastaj për pak kohë hiqni dhe përzieni.

Përsëriteni procedurën tri herë dhe para se të përfundojnë qitni erëza dhe shtoni një lugë ajkë të thartë.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 13, 2019 22:54