Omer Ajdini i FRASH-it, kandidat për deputet i propozuar nga Dega e ASH-së në Likovë

Desk
By Desk March 7, 2020 23:00

Omer Ajdini i FRASH-it, kandidat për deputet i propozuar nga Dega e ASH-së në Likovë

Kuvendi i Aleances për Shqiptarët në Likovë në mbledhjen që mbajti sonte propozoj kandidatët e mundshëm për deputet për zgjedhjet parlamentare të 12 prillit.

Kuvendi i degës së Likovës propozoi këto emra për kandidat të mundshëm për deputet.
1. Kryetarin e FRASH Mr. Omer Ajdini
2. Nga asamblea e gruas Valmira Zendeli
3. Prof. Hisen Kurtishi
4. Fatmir Zimberi

Sa i përket listës përfundimtare me të cilën Aleanca do të garojë në këto zgjedhje, pritet të shpallet me datë 11 mars, kur edhe do të mbahet Kuvendi Qendror i ASH-së dhe ku do të zyrtarizohen të gjithë kandidatët që do të përfaqësojnë ASH-në me 12 prill. /Fol.mk

 
 
Desk
By Desk March 7, 2020 23:00