“Open Ballkan” – Merr pjesë edhe Maqedonia e Veriut, ja kush do të shkojë në vend të Zaevit

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 2 Nëntor, 2021 14:03

“Open Ballkan” – Merr pjesë edhe Maqedonia e Veriut, ja kush do të shkojë në vend të Zaevit

Kryeministri Zoran Zaev nuk do të merr pjesë në takimin e radhës të “Open Balkan” që do të mbahet më 3 dhe 4 nëntor në Beograd. Republika e Maqedonisë së Veriut në këtë takim do të përfaqësohet nga zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Nikolla Dimitrov.Nxitja e bashkëpunimit rajonal përmes iniciativës “Open Balkan”, vazhdon në Beograd më 3 dhe 4 nëntor 2021, në këtë takim në emër të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut do të merr pjesë zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Nikolla Dimitrov”, thuhet në njoftimin e Sekretariatit për Çështje Evropiane.

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 2 Nëntor, 2021 14:03

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare