Orët policore në fundjavë, 16:00 të pasdites deri në 05:00 të mëngjesit

Linda Limani
By Linda Limani March 25, 2020 17:45

Orët policore në fundjavë, 16:00 të pasdites deri në 05:00 të mëngjesit

Qeveria ka dalë me një komunikatë të re ku ka bërë me dije orët policore gjatë fundjavës, ato do të jenë prej orës 16 të pasdites deri në orën 5 të mëngjesit.

Rregullorja e re vlen vetëm për ditën e shtunë dhe të dielë.

Linda Limani
By Linda Limani March 25, 2020 17:45